IMG_0268

 

IMG_0282

 

IMG_0276

 

IMG_0280

Såhär kan man starta sin lediga måndag, om man vill.

Nu ska jag däremot ge mig ut genom dörren! En pw väntar. På hemvägen ska jag kila in på affären och köpa lite grejs, jag ska göra något jag aldrig gjort tidigare. Sen alltså. Jag ska leka lite mormor igen. Så kan man säga!

Och Du!

Jag förstår att det inte alltid är så lätt att hänga med i svängarna; vem är hon, vart bor hon, vart är hemmahemma, vem tusan är Storan, vad heter mannen egentligen? (Det vet ni ju nu!:D)  Bor dom en trappa upp men ändå en trappa ner? Är hon en mormor eller är hon 22? Eller VA!? Känns det så ibland hörrni?

Jag kanske borde ge er en riktig chans, och faktiskt förklara lite. Eller vill ni ha en frågestund och jag svarar på era frågor? Eller,eller, eller?

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4