Hej i natten!

När kvällen var så oerhört vacker, med kvällssolen som sken och den färg-glada himlen, så var jag bara in genom dörren och vände när jag kom hem ifrån jobbet. Jag tog mig ut på en pw med en syrra i luren. Så underbart sällskap, tack Mallanbrallan! Nästan hemma stannade jag och plockade nya rallarrosor. En lyx-tur, för kropp och knopp!

IMG_0400

IMG_0396

Nu hörrni!

….Är det dags för Del 1. av svaren ifrån gårdagens frågestund. 😀

 

Hur lång är du?

-Jag står stadigt på jorden med mina 165 centimeter. 😀

 

Jag undrar vad du brukar ha för ”bas” i dina smoothies?

– Oftast kesella/kvarg.

 

…det jag undrade var, vart vågen kommer ifrån och dom där salt o pepparkaren kmr ifrån och om dom är mattvita elr blanka?

– Vågen kommer ifrån märket ”Dulton” och är i färgen creme. Kvarnarna kommer ifrån peugeot och är blanka!

 

Hur kom du på att du skulle börja blogga?

-Åh, jag hade nog funderat på det ett bra tag innan jag började. Jag älskar att skriva och har alltid skrivit dagbok. Dock lade jag av för några år sedan, men var nu sugen igen och tänkte varför inte? . När vi hade lugna dagar vid huset på ön, så hjälpte M mig att komma igång. Namnet på bloggen föll sig rätt naturligt!

 

Hur många läsare har du?

-Alldeles tillräckligt många för att jag vissa dagar kan känna lite ”scenskräck” och få en stark undran; vilka ääär alla!? Såklart älskar jag när läsarantalet bara ökar, det ger en kick, dock försöker jag att inte fokusera på siffran utan skriver för att jag älskar det!

 

Känns det inte konstigt att dina läsare vet vem du är men du inte vet vilka alla dina läsare är?

– OM det gör! Därför uppskattar jag så när ni skriver och berättar om er själva. Då känns det liksom mer som en tvåvägskommunikation än att jag babblar på i någon slags monolog och berättar om mig själv. 😉

 

Vart har du köpt din ursnygga bröllopsklänning? Du är så vacker i den!

– Tack snälla!! Den kommer ifrån Nixa och var av den senaste kollektionen när vi gifte oss. Alltså kollektionen vår 2012.

 

Hur och var träffades du o M?

-Åh, klicka HÄR och läs! 😀

 

När du oxå har pluggat klart, kommer ni då bo kvar i lilla staden eller bär det av hemmåt?

-Tanken är att flytta söderut. Om det stannar i Umeå, hemmahemma eller ännu lite längre söderut… det får vi se! Det är svårt att säga nu! 🙂

 

Har du alltid tränat så som du gör eller har det kommit med tiden?

– Jag är en hästtjej och har ridit sedan jag var liten. Min grundstyrka är definitivt ifrån allt stalljobb. Men om vi snackar träning, som i löpning/styrketräning, ja du förstår, då började det någon gång när jag gick på högstadiet. Sedan dess har det successivt trappats upp och blivit ett större intresse. Jag lär mig mer och mer om träning och kost och tycker det är så häftigt, energigivande och jag verkligen älskar att ha en stark kropp!

 

Vad har du för last här i livet :)

– Åh, vad har jag för last? Jag kommer verkligen inte på någonting just nu… det låter ju kanske skrytigt, men det är verkligen inte min mening!

 

Varför har du slutat å zumbaaaaa???

– I och med att jag slutade instruera zumba, så försvann denna träningsform ifrån anläggningen jag jobbade på. Det var en orsak. Men också för att jag tränar så mycket annat och måste liksom stoppa någonstans, det kaaan ju faktiskt bli för mycket! 😉

 

Var i landet är hemmahemma?

– I älskade Höga Kusten!

 

Vill ni alltid bo uppe i Piteå eller har ni planer på att flytta söderut när du är färdigutbildad?

-Piteå är en supermysig stad, jag är så glad att vi pluggat/pluggar här, men vi kommer definitivt att flytta söderut, närmare våra familjer!

 

Hur kom det sig att ni gifte er på Gotland?

-Oj, det är kanske jag som varit flummigare än min eget bästa angående detta? Men.. vi gifte oss hemmahemma! 😀

 

 

 

Det finns minst lika många frågor till att svara på. Men vi tar en del i taget, visst? 🙂 En ny kategori har jag precis fixat, ”frågor och svar” heter den.

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4