IMG_0466Klockan är 22.39 och vi har precis kommit hem efter en prommis i kvällssolen. Vi gick så låååångsamt vi bara kunde. Med händerna flätade i varandras.

IMG_0469Det är ju rätt så läckert det här.  Sol på natten.

japVi gick till grisan. Jag såg nämligen en massa rödklöver där igår, när jag sprang. Men då kunde jag ju inte stanna, ju! Så konstig grej att gå i snigelfart, på ett ställe där det oftast smakar mjölksyra…

IMG_0474Jora. Vi har likadana tröjor. Olika färger. Vi som aaaaldrig skulle bli ”såna”. 😉 haha!

IMG_0479Och på något, konstigt vis, lyckades jag hitta ”vild jersmin” även idag. Eller också är jag helt enkelt en klappsnappare….. busken var ju helt gigaaaantiskt stor!

Den här bilden är bra tycker jag.

Vasen har ett M på sig. I vasen står himmelskt doftande blommor, som jag har dille på. Framför vasen, står två ljuslyktor. Två utav alla, hur många det nu var, som jag pysslade till vår bröllopsfest. Ljuslyktor som lyste här och där och överallt i festlokalen. Ljuslyktor som lyste när vi åt vår bröllopsmiddag, skar i vår bröllopstårta, dansade vår brudvals. Allt, tillsammans med dom vi älskar. Tack för att NI gjorde vår dag till den bästa!

Den här bilden.  Är bra. Livet. Är bra.

Vi är nostalgiska. Vi minns. Vi känner. Vi tittar på bilder. Vi känner oss lyckligt lottade.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4