Idag firar vi. 

7 juli 2012. Då gifte vi oss. Idag är det 7 juli 2013. Vi har varit gifta i precis ett år. Året har sagt tjopp och bara svischat förbi.

Idag firar vi oss och livet tillsammans. Hur, nästan löjligt, lyckliga vi är över att det är Vi och inga andra. Hur bra Vi är för varandra.

 Idag firar vi vår första bröllopsdag.

IMG_4079

Det var med pirriga steg vi, tillsammans med våra älskade, stegade in i kyrkan. IMG_4091

IMG_4160

Nervositeten släppte fort. Vi njöt av varje sekund. Vi sa vårt livs Ja och kunde inte känna oss lyckligare. IMG_4242

Nygifta! IMG_4280

IMG_4307

Herr och Fru L. 

IMG_4487-2

Vi firade tillsammans med våra älskade. Några kunde av olika anledningar inte vara på plats, rent fysiskt. Men i sinnet, var ni där. Vi är er evigt tacksamma för denna dag. Vi gjorde den tillsammans, till vår kärleksfullaste,lyckligaste, livspirrigaste dag i livet. TACK <3

IMG_4591

IMG_4029

Martin. Jag älskar Dig. 

För varje dag, mer och mer. Hur är det ens möjligt? Men så är det. 

Det är Dig jag vill dela heela mitt liv med. Vakna upp bredvid varje morgon. Det är dig jag vill ska bli pappa till mina barn. Det är dig jag vill dela glädje och sorg med. Det är dig jag vill vara trogen, nu och för för alltid. Det är Dig jag älskar. Mer och mer, för varje dag. Trots, att det nog nästan är omöjligt. Vår kärlek är stor. Större än vi anar. 
IMG_3819

(Vår bröllopsfotograf som tagit alla fantastiska bilder: Cecilia Lundmark.)

Vår första bröllopsdag. Den är idag.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4