Nu tycker jag att det är dags för rond två. Av frågor och svar, alltså!

IMG_0557

Skriver jag för flummigt så är det såklart bara att fråga igen. Jag är lite flummig av mig, det erkänner jag! 😀

Hur ser du på framtiden med jobb och barn?

-Jag ser ljust på framtiden! 😀 Jobb? – ja, tack! Barn? – ja tack! Min högsta jobbdröm, är att jobba på den kulturskola som jag är ”musik-uppfödd” på. Det kan kanske bli svårt, eftersom M troligtvis inte kommer finna sitta drömjobb där i närheten. Men vi får se! Och det där med kids, det blir man ju pirrig i kroppen av bara tanken på! 😀 Livet får utvisa! Jag är taggad på livet!

 

Hur var Din syn på er förlovning?

-Som en saga. Mannen hade förberett allt i minsta detalj. Det var galet romantiskt, där ute på klipporna bland havets brus och höga vågor. Det var bara vi där. Han frågade om jag ville dela livet med honom, gick ner på knä och friade. Jag tjoade som en galning och svaret var naturligtvis ett toksäkert: Jaa!!! 

 

Visste du med en gång när ni blivit tillsammans att det var M du ville gifta dig med? Ni var ju ändå relativt unga när ni gifte er. Eller hur är åldersskillnaden mellan dig och Martin?

-Ja.  Det har jag vetat sedan jag var 12 😉 . M är några månader äldre än mig bara. Vi gick i samma klass på högstadiet, det var så vi träffades. 🙂

 

Hejsan lillafrun! Jag undrar vad du gör när du vill göra något aldeles extra för din fina man M? Och vad har du köpt tills hans födelsedag? :o /Inte Magnus

-Hejsan ”Inte Magnus”. Jag misstänker starkt att det här är du, M… haha! Galning! Jo, om jag ska göra något för min man så kanske jag lagar en middag med fruktsallad till efterrätt. Eller skriver en gullig lapp som han upptäcker när han minst anar. Kanske sänder iväg ett sms som påminner honom om att jag älskar honom. Eller ger honom massage. Ja, det finns massor helt enkelt!

I present fick han ett par marinblå, låga converse. Nya träningskläder. Ett par galet fina ”mjukis-shorts” och en tisha, som han nästan är fööör snygg i.  Samt kaffebönor, mörk choklad och en brafrukost ute på baltanen. Han var nöjd, om jag säger så 😉

 

Hur lång tid har du kvar på din utbildning?

-Det beror lite på. 1,5-2 år. Beroende på om jag vill gå ut till jul eller våren. Det lutar åt våren 2015!

 

Hur pressardu dig själv när du springer/tränar ensam? Blir lätt för mig att jag bara ger90%.

-TIll max. När jag springer känns det ibland som om insidan är påväg ut och jag föreställer mig att jag är med i värsta tävlingen. När jag är i ”Mål”, kommer jag snabbt på att det ju bara var jag som var med och tävlade. Jag vinner varje gång! 😉 Man lär sig med tiden att pressa sig själv, OM man ibland vågar gå ur bekvämlighetszonen. Man behöver göra det ibland, då och då. Det är annars lätt att man fastnar i mysjogg och så.

 

Vad lyssnar du på för musik?

-Jag är nog en ”allätare”, förutom ”sånt där skrammel”. 😉 Det beror också lite på vad jag gör. Är jag ute och springer med musik i öronen då kan det vara allt möjligt knasigt, som jag aaldrig skulle ha lyssnat på hemma en fredagskväll. Earth Wind and Fire, Lisa Nilsson, Sus Von Ahn, Veronica Maggio, Michael Bublé, Jamie Cullum…. =stående favoriter!

 

Spelar du några fler instrument än piano och fiol?

– Jag sjunger och spelar en del gitarr också. Kan väl lite bas och lite trummor också… det lilla 😉

 

Hur många rum har lyan?

-En rätt stor hall, ett kök, ett sovrum, ett stort vardagsrum, en toalett, en klädkammare och ett sommar-rum (baltanen). 😀 En tvåa!

 

Har du några bra tips på hur man får vänner i en ny stad, du vekar ha hittat så många.

-Många utav mina vänner här i Piteå, är såklart ifrån klassen och ifrån skolan. Jag är så lyckligt lottad som hamnade i den bästa klassen i hela världen, vi är så tajta! Sen har jag även vänner på gymmet där jag tränar under vintern, samt jobbkompisar och några nära vänner till familjen som bor här i stan. Så för mig var det helt enkelt så att jag fick många nya vänner i och med plugget! Hoppas du finner många nya vänner du med, det är underbart!

 

hej igen! då undrar jag samma sak som jag undrade sist, hur allt hänger ihop med hemmahemma, er lägenhet osv.. hänger inte riktigt med! :)

 

-Jo, nu ska vi reda ut det här, en gång för alla! 😉 Jag kommer ifrån en liten by i Höga Kusten, som jag kallar för mitt ”hemmahemma”. Jag och mannen bor i Piteå, där vi bor i en störtmysig, rätt stor, tvåa. En suterräng- lägenhet; vi går alltså en trappa upp när vi går in genom rätta dörren, men kan på baksidan gå rakt ut på gräsmattan. Jag har haft svårt att bestämma mig om vi har en balkong eller en altan, därför enades vi om att det nog är en ”baltan”! Det kan kanske var det mest optimala lägenhetsläget, enligt oss! Helt perfekt!

IMG_0560

Sådärja! Rond två, check! 

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4