Tjaba tjena hallå!

Idag jobbade jag förmiddag. Åt lunch på jobbet (lyx!!) och cyklade sedan hemåt. Vilade ute på baltanen, spelade ”fia med knuff” med mannen (nä, vi kunde inte genomföra spelet den här gången heller. Jag är så gaalet dålig förlorare. Jag hade knuffat M flera gånger, då han till slut knuffade mig. Det var droppen! ;)) och även kört ett träningspass ute på gräsmattan. Nu ska jag duscha, äta middag och sedan ta dagens pw till och från jobbet. Japp, jag ska jobba kvällen också. Något jag valde själv att göra, dels får jag jobba med min vän C som jag inte träffat på ett tag och sedan är det fint när man kan hjälpa varandra tycker jag. Nästa gång är det jag som behöver iväg. 🙂

Dagens träningspass: 

(Inspirerat av min tränings-Guru Lofsan. Klicka här)

4 varv. 8 övningar.

varv 1 och 2 – 1 min på varje övning (en sida i taget om det är en tvåsidig övning) med 15 sek vila emellan övningarna. Varv 1 och 2 tar alltså 10 min vardera.

varv 3 och 4- 30 sek på varje övning med 15 sek vila emellan övningarna. Varv 3 och 4 tar alltså 6 min vardera.

Sammanlagt tar passet 32 minuter. Heeelt perfekt! Det är kort tid, du kan pressa dig rejält!

Övningarna jag körde var:

  1. Knäböj med pinne på raka armar
  2. Armhävningar i trapp med benlyft
  3. Utfall med den bakre foten på en höjd
  4. Rodd med hantel
  5. Jämfotahopp i trapp
  6. Växelvisa pressar
  7. Utfall bakåt med knäuppdrag
  8. Dips

 

japp

Utfall med den bakre foten på en höjd. Okejdå… bilden är en efterkonstruktion 😉 Jag såg inte sådär glad ut under passet. 

IMG_0570
IMG_0571Jag älskar appen ”Ultra Timer”. Man kan ställa in massa roliga ljudeffekter som säger till när det är 3 sekunder kvar, när starten går och när man är i mål efter varje intervall. Det är väldigt intressant och smått pinigt när jag är ute på grisan, som igår, och springer med iphonen i fickan och timern som hjälp. Jag har varje gång lyckats pricka in att komma preciiiis bredvid en människa när min ”tre-sekunder-kvar-av-intervallen-ljudeffekt-kommer”. En trumpet. ”TUUT-TUUT!!!”

Nu- dusch och mannens köttfärssås och spagetti!

MÅ SÅ GOTT IKVÄLL!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4