Ojsan då! Är klockan redan sju!?

Då kan jag med lätt matematik räkna ut att jag gått ann i tolv timmar. 😀

Tvätten hänger mellan träden, på långa linor, och torkas i den ljumma sommarluften. Jag har städat lyan skinande ren. Putsat fönster, vädrat, torkat i varje vrå och slirat runt på knäna och skurat golven. Jag har bakat två satser till av frö-knäcket också. På mitten av dagen, dunkade jag ner mig själv på gräsmattan, sommaren kom ju tillbaka för tusan! Jag somnade som en stock i den varma solen, i ett konstigt läge med huvudet och med dreggelpölen troget vid min sida. Vaknade ur min dvala, hoppade i en iiiiskall dusch och låtsades att det var havet. ”Mornade” mig lite ute på baltanen, sedan satte jag igång en bulldeg.

IMG_0729mmmm

Finns det något somrigare än tvätt som hänger ute på tork? IMG_0726En ny favorit!

IMG_0747

Rent och fint ska det vara! 😉

IMG_0749

Persikor och nektariner. Sommarfrukter för mig! 
IMG_0754Steghyllan i köket har fått några nya burkar på översta hyllan. Fint som snus!

IMG_0722Mysigaste stället i stan!

IMG_0769Bullarna fick godkänt av mannen. Puh 😉

Min dag,  i ord och bilder. Behöver jag säga att M var gladglad av att få komma hem ifrån jobbet, till en tokstädad lya med doft av skurmedel och nybakta bullar?

Han tackar genom att laga middag åt oss. Laxlåda! Det kommer bli grymt!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4