IMG_0653

Ja, idag är det fredag. Jag vet.

Men, jag har ju missat att visa min härliga lill-lördagskväll som jag tillägnade i Bertnäs. Ja, i Bertnäs. Min kompis E (han som är som min storebror, du vet.) och hans band, hade både skivsläpp och sommar-turnéstart då. I en hölada. En fullproppad sådan. Det var väl självklart att jag ville vara där! Mannen rattade på rattarna också, så jag satt bredvid honom vid mixerbordet och försökte intala mig själv Du får inte, du får inte, du fååår inte pussa på honom. Tänk om han skjuter någon regel i höjden och nån stackars sångare framstår som ett vrålande monster. DU. FÅR. INTE. Och sen pussade jag på honom. Och allt gick bra. Å, tack.

IMG_0675

IMG_0648

IMG_0683

IMG_0685

Konserten var grym. Jag kunde inte sitta still och applåderade så händerna blev röd-prickiga. Så imponerade av er, bandet, Chickpeas! ….Och sen vann jag, tillsammans med vännen C, en skiva också, vilken himla kväll alltså! Turnén kommer nu att fortsätta söderut, med SJ´s tåg som färdmedel. Miljövänligt och bra, precis som bandet vill ha det. Så vem vet, åker du tåg i sommar är det inte omöjligt att du stöter på dom!

IMG_0673

Behöver jag säga att jag älskar dessa tu? M och E. Alltså, jag dör söthetsdöden av den här bilden.

kkkkk

IMG_0656

IMG_0665

Så det var alltså där, i Bertnäs, i Höladan, bredvid den vackra gärdsgården och haven av blåklockor, som jag spenderade min onsdagkväll. Med kär vän på min vänstra sida, älskad man på min högra. Med Chickpeas i öronen och med tacksamheten i magen. Precis så. Gå in på chickpeas.se , gilla på fejjan, lyssna på spotify. Gör det bara!

KRAM/lillafrun 

 

G-VMBJT57ZE4