Det är fredag fortfarande, men kvällen börjar heta kvällkväll.

Jag har precis kommit hem ifrån jobbet. Japp, det förra inlägget var förberett och liksom publicerade sig själv. Man är väl rutinerad bloggerska, med flera år på nacken. Eller just det jag, ett var det visst bara 😉

Det var tunga och trötta ben som cyklade hemåt ikväll. Så njutbart att komma hem, gå in genom baltan-dörren som stod vidöppen i sommarkvällen. Mannen spelar mysig jazzmusik och påtar på här i lyan. Jag har precis  tagit mig en dusch, hoppat i morgonrocken och satt den där jersmin-kvisten i en vas. Den där jag fick med mig på hemvägen…

Nu väntar ett par bitar av hårdbrödet och ett isande kallt glas mjölk.

Det här är fredagsmys.
IMG_0774

IMG_0775

Hoppas att Du har haft en finfin fredag, med sånt du gillar och mår bra av!

Och mamma! Grattis till semestern! <3 😀

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4