Goddagens alla fredagsfirare! 😀

Jag och M startade dagen på bästa sätt. I ottan, med dunderfrukost, stora kaffekoppen och sedan iväg ut i spåret. Ett par km löpning, 30 minuter kräkjobbiga backintervaller, ett par km löpning. I mål!

 När vi var i mål var vi något nöjda och jag kan återigen konstatera att detta, träna tillsammans med den man älskar högst på jorden, är bland det mest romantiska jag vet. Att kämpa tillsammans, peppa varandra, orka tillsammans, ta sig i mål tillsammans. Wow!

Andra delen av passet gjordes hemma; biceps, triceps blev skakiga med hjälp av fria vikter (hantlar) och coren fick sitt tack vare pilatesbollen. Tjohoo vilket pass!

 bild (4)

En hat-kärleksbacke. Som, likt alla andra backar, är helt omöjlig att fota. Den ser ju platt ut!?!?!?

image (7)

Helan och halvan. Lite tom-ögda efter passet, men grymt starka. Tillsammans. <3
image (8)

När man är framme i mål och få hålla handen tills man är hemma vid dörren. Åh. Mys.

Mannen har åkt iväg på jobb. Jag har precis ätit lunch ute på baltanen, och ska nu lata mig och göra ingenting. Sommarlov. bild (5)

Jag fick mig en lunch-date också….. Katten Sture. Han fick min sista tugga. Jädrigt schysst var jag då! Laxlådan… jag säger bara, laxlådan.

HA EN STRÅLANDE FREDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4