Vad kunde vara bättre på sin plats nu, än att dra av rond tre av frågor och svaren?

Näpp. Typ ingenting!

Försöker du vara nyttig? eller tänker du mkt på vad du äter o så?

– Jag lever ett för mig nyttigt och hälsosamt liv, där min kropp får jobba och må bra genom träning, god och hälsosam mat och en massa saker som för mig är må-bra-grejer. Om du anser att jag är nyttig eller inte det vet jag inte. Men jag, anser att jag är nyttig. Eftersom nyttig för mig, betyder att göra saker som just Jag mår bra av. Att vara nyttig för sitt eget bästa. Vad det innebär, är individuellt.

Jag äter en allsidig kost med både protein, kolhydrater och fett och massa grönt. Socker utesluter jag, förutom någon gång i veckan, till exempel på helgen.

Är du nöjd med hur du ser ut eller har du komplex? du verkar vara så nöjd o harmonisk!

 

– Jag är mycket nöjd över hur jag ser ut och kan inte komma på några komplex. Däremot har jag haft! Jag har tyckt att jag haft fula ben och för breda höfter och en stor näsa. Knäppgök tänker jag, så här en massa år i efterhand 😉 Min kropp är min. Den är stark, uthållig och pigg, helt klart tokvärd att älska! Jag försöker att tänka positivt och ta vara på det lilla här i livet. Det, har nog en stor del i att jag är nöjd och harmonisk. Sen, så dyker det upp hjärnspöken även hos mig, jag lovar. Vissa dagar känner jag mig ful och grå och tråkig och är inte alls särskilt nöjd och harmonisk. Jag är ju bara människa liksom! Förresten är nog harmonisk inte rätta ordet på mig, jag är lite för ”hispig” för det 😉 Nöjd men turbo, det är nog mer rätt 😉

 

Hur sköter du om din hy? har du finnar o sånt?

 

-Hm… inte sådär jättenoga får jag väl säga. Har en ansiktstvätt ifrån Nivea som jag haft i typ hundra år. Köper samma jämt. Däremot smörjer jag in mig med ansiktskräm ifrån syrrans dunder, ”Aloe Vera Gelly”, renpressad aloe vera på tub. Den är grym! Jag har varit väldigt skonad ifrån ”finnar och sånt”, men i perioder har det ploppat upp lite mer och i perioder mindre. Nu för tiden, kan det vara någon prick här och där, ibland. Du hajjar nog 😉

 
Vilken är världens finaste film?

 

-Åh. Ps. I love you. Helt underbar!

 
Vilken är din favoritkaka?

 

-Oj, det var en svår fråga… särskilt nu när jag sitter och skriver helt osötsugen… men,får jag säga Storans nybakta bullar? Kan det gillas som en kaka? Eller Mammas bondkakor! DET är ju en kaka! 😀

Hur mycket shoppar du kläder för varje månad?

 

– Ånej, inte den frågan 😉 Vissa månader blir det mer, andra mindre. Jag har faktiskt inte bättre koll än så.. :/

 
Tror du på Gud?

 
-Ja! <3

Hur var det i början när du och M träffades (eller ja, i början när ni var ett par alltså..) känndes det alltid bra och hundra procent rätt? kunde ni prata om allt redan från början? och vad tror du, om det inte känns helt, helt hundra från början tror du man kan arbeta fram det tillsammans eller ska man ge upp liksom?

Det var som en saga. Lite för bra för att vara sann… Galet nog så fortsätter det bara. Jag får nypa mig själv i armen då och då.
Vi har alltid haft lätt att prata med varandra, och just pratandet/kommunikationen tror jag är otroligt viktig. Vi lyssnar på varandra och har alltid gjort och planen är helt klart att fortsätta så, att vårda oss.
Jag skulle säga som så; har man lika grundvärderingar men tycker lite olika om andra, lite mer ”oviktiga” saker, då går det nog bra. Har man däremot helt skilda grundvärderingar så tror jag att det är värre. Grunden måste vara stabil, kommunikationen och förståelsen för varandra likaså. Men finns det något som glimmar så är det klart något värt att jobba för!

 

Nu är ju klockan efter 13, men jag chansar ändå med att kommentera här… Jag var in här i går och då kom jag inte på någon bra fråga. Jag märker att du ofta verkar vara så glad. Hur gör du? Har du jobbat på det? Eller har du jämt varit sådan? Jag vill njuta av livet lika mycket som du verkar göra! Hoppas på tips :)

Nu har jag varit så seg med svaren att du självklart får ställa din fråga! 🙂
Om jag säger såhär; Med humor, positivt tänkande och tacksamhet, kommer man långt! 😉 Sen gör jag sånt jag mår bra av, umgås med dom jag mår bra av, äter sånt jag mår bra av, pluggar det jag tycker är roligt, gläds och är tacksam över det jag har. Livet! 😀
Sen ska du inte gå och tro att jag är glad jämt, fråga M! Lillahäxan dyker upp i tid och otid. Jag är ingen lagom-människa. Jag har stora känslor. Jätte-glad, as-arg, skit-ledsen, svin-hungrig, über-trött, tok-kär, över-lycklig… Ja du hajjar!

20130713-175959.jpg

20130713-180043.jpg

20130713-180236.jpg

20130713-181136.jpg

20130713-180821.jpg

20130713-181802.jpg

Att träna. Att äta. Att mysa med mannen. Att umgås med vänner. Att njuta av det stora i det lilla. Att vara med familjen. Allt detta, det är livet.

Tack för livet och tack alla bloggisar för frågorna! 😀 Det här var roligt tycker jag, hoppas ni är nöjda och förstår någonting av svaren i alla fall!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4