Jag har ett enda konstaterande; den här dagen försvann i ett nafs.

Jag fattar ingenting, jag vaknade ju nyss? Med andra ord har det inte blivit många lugna minuter idag, såna där då man hinner bara-vara-vara. Men, det har varit en bra dag, trots full rulle! Och, jag hann faktiskt, innan jobbet, ha en skön mini-stund där jag fixade med mina blommor. Det finns ju kanske inget mer mediterande än det. Att vrida på en kruka, titta, vattna en blomma, knäppa av några gamm-blommor, vattna en annan blomma. Det, är en sån där lugn stund. En bara-vara-vara-stund.

IMG_0876

Och nu, sitter jag faktiskt ner också. Med en skål fylld av kvarg, müsli och nektarin i. Det smakar gott.

Snart kommer M hem ifrån sitt kneg. Och kära nån, vad jag har längtat efter honom idag.

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4