IMG_1294japp

IMG_1304 Som taget ur en reklamfilm.

Vår dag i Gläntan, galet härlig! Vi hade det varmt och skönt, åt god lunch och hade det bästa sällskapet. Jag skrattade så att jag nästan kissade på mig. Det var ruskigt nära! IMG_1309

IMG_1332

IMG_1336

IMG_1344

 

 

 

 

Vi återvände hemåt. Jag gjorde i ordning ”stationer” i köket så vips var middagen färdig. För ett sånt här ”litet gäng”, behövs en arbetsledare! 😉

 
IMG_1356

IMG_1360

Ljuvligt god tacos ute på gräsmattan. Sen avslutade vi kvällen ute på baltanen, vi vuxna. Under infra-värmen, med filten på oss och med ljusen tända. Kidsen? Ja, dom lekte och lekte. Igelkottarna är dom roligaste leksakerna. Helt orädda har dom taggiga små råttorna blivit nu också. Nä… inte mina favoritdjur faktiskt! 😉

 

….Däremot, så älskar jag min familj och är så glad i hjärtat över ännu en fin dag tillsammans med den! <3

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4