Idag är det fredag.

Jag har egentligen ingen aning om vilken dag det är, jag bara vet det. Har ingen aning, men vet? Ja, precis så.

Jag fick lyckan att återigen vakna upp till solen som strålande in genom sovrumsfönsret, förflytta mig ut till min sommarbädd ute på baltanen, sova vidare och vakna till mannens morgonbrummiga nu är det frukost! . Jag har det bra. Väldigt bra.

Och nu, nu spatserar jag runt här hemma i lyan och provar klänningar och drömmer mig bort och packar alldeles för mycket kläder, precis som jag gör varje år när vi ska åka till ön. Men, jag vill ha det så. Det är en del av konceptet! Vitt, blommigt, spets, skirt, prickigt, bomulls-mjukt, randigt. Så ser min klännings-packning ut. För ja, det är i princip bara det som behövs; badkläder och sköna klänningar. Och springskorna, förstås! 😉

IMG_1723

IMG_1724

IMG_1727


IMG_1732

Så nä, idag är det inte en sån pjåkig dag. Jag ägnar mig åt njutbara förberedelser; packar klänningar, vilar ute i skuggan, tar en svettig pw i alla 25 sommargrader och sen, räknar jag ner, ännu en dag- ckeck! Idag är det ju redan dag 2. Lite jobb kvar bara, men… imorn, imorn, imorn. Då!

TA HAND OM DIG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4