Nu är det dags igen.

Sommaren är precis i tider för bärplockning, av alla de slag. Jag är taggad till tänderna inför både blåbär- och hallonplockning och hoppas på bra bärplockardagar när vi kommer hem ifrån ön. I morse började vi i alla fall med årets frys-fyllning. Vi fick tag på svenska jordgubbar för 10 kronor lådan. Hur bra som helst. Jag åt mig mätt och sedan hjälptes M och jag åt att fördela och frysa in.
Det är lyx för mig, med svenska, helst egenplockade, bär. Och min favorit-lördags-smoothie, den är gjord på just jordgubbar

IMG_1819

IMG_1822

IMG_1823

IMG_1825löll

Ja, bär-lycka alltså. Inte dåligt!
Men först, ska vi kliva på båten om några timmar. Lämna fastlandet och så småningom åka i land på den ljuvligaste platsen på jorden. Den platsen som jag alltid tänker på när jag behöver samla mig, inför vad det nu kan vara. Den plats som dyker upp på näthinnan när jag knyter min vänstra näve, för att varva ner och tänka på något som ger mig absolut lugn, i hela mig.
Och tänk, det är till denna platsen vi ska till nu.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4