Hej i kvällen!

Jag sitter uppe på vackra Klinteberget och njuter av solen, som börjat gå ner i en vacker solnedgång. Dagen idag har innehållit frukost i morgonsolen, en löprundai skogen med efterföljande axlar-mage-rygg-pass hemma på gräsmattan. Vi drog sedan iväg på utflykt till östra sidan av ön, åt mack-fika precis vid havet och bilade efter det,  en sväng till Roma för att kika på ett glasblåseri. Och slutligen har vi ätit en tokgod middag; hjortbiffar, rostade potatisar, fetaost-gratinerade rödbetor, sallad och tzatziki. Och nu sitter vi alltså här, med cyklarna bredvid oss som tagit oss, mig och mannen hit. Vi smälter maten och konstaterar att vi återigen haft en himla bra dag.

Och jag, jag hade tänkt visa dig hur vi bor när vi är här på ön. Men vet du, det går inte. Det tar hundra år att ladda upp en sketen bild, och det har jag inte tålamod med. En bild har jag lyckats ladda upp, och den är på det gulligaste huset på hela ön!

IMG_1841trallalalaaa Det här är huset. Det finaste jag vet. Fint va? 😀

IMG_1837braOj, hoppsan! En bild till poppade visst upp. Det här är hus nummer två, en gammal lada som numera är inredd och även den är supergullig.

Vi har det väldigt bra här. Sover som tonåringar, äter så fort vi är hungriga (jämt), tränar, åker runt på utflykter, äter lite till, löser korsord, pussas…. ja du vet, semester!

Hoppas att du mår bra och inte tröttnar på mig med mina glesa inlägg. 😉

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4