Busy busy dag idag alltså…

…Eller hur var det nu egentligen? Har jag haft ”fullt upp” med sovmorgon, långfrukost och en liten förmiddags-nap? …för att sedan, tillsammans med M, springa till en alldeles ”förträffligt” jobbig backe och kuta intervaller tills svetten lackade och pulsen var uppe i skyn? Och sedan har jag varit såå busy med att traska runt nere på stan och ha fuffens för mig, shoppa coola byxor och en militärgröntröja, som kryddar på min höstlängtan lite till. Sen kanske jag traskade hem och stekte mig ett par ägg till gräs-änke-middag och sitter nu här och funderar på att sluka en näve hallon, bara som dom är.

Ja, det var nog sanningen det. Världens bästa onsdag. Ledig och helt utan stress och busy busy. Jag gillar´t!

bild (10)


bild (12)

bild (11)Ooops. Har du svettfobi, så var detta pass inget för dig. 😉

bild (9)

En stoor blåbärssmoothie slank ner emellan shoppingen. Gott mellis 🙂

IMG_2766

Coola va? 😉
IMG_2762Tröjan kommer ifrån Vero moda och kostade hela 100 pix. I know, snorbilligt. Den fanns dessutom i flera fina färger. Tips tips!

Näpp, nu väntar hallonen. 😀

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4