Hej i kvällen!

Som rubriken lyder, så är det idag dagen efter. En dag då vi vaknar med grus i ögonen och med skrattet fortfarande i halsgropen. En dag då vi, hela familjen, tittar på varandra och säger tusan vilken lyckad kväll det blev, vi är himla bra på det där alltså! … Att fixa för fest som ett endaste stort team! Vi agerar som ett stort familjeföretag och alla hjälper till…Kärlek. Jag är så kär i min familj.

Men jag ska erkänna att jag är bakis idag. Ja alltså, inte på grund av alkohol såklart, utan på grund av för lite sömn och den där känslan som alltid infinner sig efter att man utfört ett ”uppdrag” i en liten större size; typ gardenparty för 75 personer!

Så idag är det en sån här dag…

20130818-213148.jpg
Vi vilar, myser, skrattar ihjäl oss och tuggar smågodis. Sista kvällen här i stora staden.

Hoppas att DU har haft en lika bra helg som jag!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4