Idag är det fredag!

Men det är inte vilken fredag som helst.

Min älskade pappa fyller år! Världens bästa pappa, han som gör allt för sin familj, är en världsbra pappa, morfar och man. Han som alltid hittar lösningar på allt, är den ständige optimisten, läser väder i veckor framöver, på himlen alltså och han som spelar gitarr så jag blir tokvarm i hjärtat. Han som kommer med sina underfundiga, småkluriga, vitsar och njuter som mest när är han får vara i sitt favorit-rum. Naturen, menar jag då. Det är han som inspirerat mig till att vilja ha en fysisk livsstil, att vara stark och orka. Det är han man ringer när man har problem för att finna lösningar och få ett Då gör du såhär och såhär, det där löser sig!. 

Det är han, som är min pappa. Och jag, jag är tacksam.

IMG_9796

Grattis på födelsedagen älskade DU!

Jag fullkomligt avskyyyyyyr (!!!) att jag inte kan kasta mig om halsen på dig och krama dig tills du låtsas bli lite små-less, och jag ändå fortsätter, för jag vet. Jag vet, att du älskar det! Och när jag säger Love you. Då säger du To. 

KRAM/Lillan

G-VMBJT57ZE4