Vi har tillbringat eftermiddagen i en riktig idyll.

bild 1 (3)Det är som vanligt helt galet mysigt att vara hos L och A.

L är som en storasyster för mig. Vi är grannar hemifrån och nu bor vi här, jag är så glad över att ha lite familj här uppe i norraste norr. För ja, dom känns som familj. Dyrbart! Vi blev som vanligt ompysslade till max, med go-fika, en massa surr och på vägen hem hade vi både färskpotatis och allt möjligt med oss hem. Värsta lyxen!

Åh, jag älskar att vara där, gå runt barfota, andas på landet-luft, nypa en tomat i växthuset, klappa hund. Jag och M säger varje gång: såhär vill vi också bo så småningom. Tänk, om det skulle bli verklighet. Jag blir alldeles nipprig bara jag tänker på det!

Något annat jag blir pirrig i magen av, det är att jag ska ha myskväll med min hunk ikväll. Nu ska vi göra något så exklusivt som att se på en film tillsammans. Japp, hemma i vår egen soffa, på vår egen tv, alltså 😉 Vi tar oss aldrig den tiden, att sitta och se på den där mojängen som jag typ inte vet hur man slår på. Men nu så, date-time! Det stora i det lilla, du vet.

bild 2 (4)

bild 3 (2)

bild 4 (1)

bild 1 (2)

Nybakta scones med gottgott på och jordgubbsjuice till. Mums!
bild 2 (3)

Alldeles nybakta, supergoda, äppelmuffins.

bild 3 (1)

bild 4

Potatisen var supergod kan vi nu intyga! 😀

Tack för idag!  <3

Nu- kvalitetstid med mannen. 😀

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4