Idag är det 1 september.

Fönstren som varit konstant öppna, hela sommaren. Dom är stängda idag. Det där täcket som känts alldeles för varmt under nätterna, ända fram till nu, var alldeles lagom i natt. Ljusen som tänts under frukostarna, men känts smått meningslösa eftersom dom knappt har synts. Dom syns idag. Och jag slurpar varm mannagrynsvälling till frukost. Mm… mysigaste frukosten, som får mig att längta hem till en mamma i plyschmorgonrock och en pappa som varit vaken länge och eldat i öppenspisen. Det sprakar gott, huset är varmt och det är helg. Precis så.

Men idag är vi hemma i vår lya, och det är inte så pjåkigt det heller. Det är grått ute och det känns som den perfekta dagen att fixa inför kräftskiva med vännerna. Tussa inomhus med fladdriga byxor, ruffsig tofs på huvudet, laga mat, duka fint och njuta.

IMG_3072

IMG_3082

IMG_3080

Sista arbetsdagen för denna sommar är arbetad. Jag klarade det! 😀 Jag var lite pirrig i början på sommaren, så mycket nytt som skulle läras in, men tack och lov har allt gått bra. Uppdraget är slutfört och vid varma sommaren tar hösten och det fjärde läsåret på musikhögskolan vid. Vi är busiga som kör party såhär sista kvällen innan skolan börjar. Armade barn, jag menar; himla elever! Nej, studenter? Tusan, vi är ju snart färdiga lärare, hela högen. Bästa högen!

Du!

-Njut av söndagen och ta hand om Dig!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4