Tisdag!

Redan? -Japp!

Jag kickade igång dagen med en walk. Mitt allra bästa sätt att få ordning på dagen , som jag säger 😀 Bitarna brukar liksom falla på plats om jag får vara ute i friska luften och låta huvudet vakna till. En frukost senare och nu är jag igång med dagens skol-to-dos. Denna höst kommer, till största delen, att ägnas åt att planera ett projekt som sedan ska utföras ”ute i verkligheten”. Så himla roligt och intressant tycker jag! Jag och vännen C är ett grymt team och jag ser så fram emot detta. Ca 200 timmar ska ägnas åt att bara läsa in sig på det område man valt att inrikta sig mot. Så det är bara tuta och köra, kunskapsinhämtning,hejjahejja!

Vädret är mysgrått och jag är glad som kan sitta hemma i mysiga lyan och läsa. I tjocksockar och mysbralla. 😀

image (4)

bild (2)

Ena dagen sommar, andra dagen höst. Man blir liiite smått förvirrad.

HA EN FIN TISDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4