Yes! Precis så.

Igår, lagom till att jag skulle cykla till skolan, damp ett paket ner i brevlådan. Med min nya ”personliga almanacka” i. Lite sorgligt att släppa förra läsårets, den var så fin och med en massa bröllopsbilder, men årets är inte fy skam den heller. Älskade R som håller i lilla, lilla katten. Så gulligt att jag får lite ont i kroppen nästan! Kolla!

IMG_3422

Till vänster: förra årets framsida. Till höger: årets.
IMG_3428

Till vänster: förra årets baksida. Till höger: årets.

Temat för året är grått och rosa. IMG_3423

IMG_3424

”Veckans noter”, ett måste för en musikfröken 😉IMG_3425

IMG_3426

Så. Jag.

Och det är ju inte så konstigt, jag har ju designat den helt efter mina önskemål. Jag är hooked!

Jag älskar att ha ordning och reda och slippa hålla saker i huvudet, med denna behöver jag aldrig vara orolig. Ett tips- beställ en du med! Klicka HÄR

TJINGELING!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4