Idag är jag pirrig i magen.

Det är fredag, bara en sån sak liksom! Fredagen den 13e är det ju dessutom!? Attans bananer! HÅLL ER I SKINNET ALLIHOPA! Gå inte fler steg än du behöver, ligg helst still under täcket hela dagen, kolla så att det inte är spik eller nått i morgon-filen, passa stegar, svarta katter… Oj! har jag just erkänt att jag är en liten skrockis? Kanske.

Men nä, det är inte bara därför jag är pirrig i magen. Kika in sedan, så kanske ni förstår varför!

I alla fall. Så har jag världens bästa dag framför mig. M är på väg hem, vi ska på fuffens nere på stan och sedan möta upp vänner för lunch. Och sen borde helg-feelingen vara på topp!

IMG_3475

Igår när jag kom hem ifrån träningspasset så hade jag fått post. Älskad granne, hade ställt denna burk där i postlådan, och menade på att jag skulle avgöra ifall den var god eller inte. OM den var god!? Jag har verkligen längtat på äppelmos och räknar ner dagarna till vi ska hemhem och sno åt oss av mammas mos. Men alltså, nu slapp jag vänta längre och där stod jag, i en kolsvart lya och åt direkt ur burken. Himmelskt! Och T hade toppat sitt mos, det med perfekt stora äppelbitar i, med en massa kanel. IMG_3477Så morgonens frukost var en enda fest! Havregrynsgröt med äppelmos. Tackarr!

Nu sitter jag, proppmätt, och sörplar i mig morgonkaffet. Som en vanlig dag i musikstuderandes liv, så väntar övning på mig. Så det är bara sätta igång, innan jag ska fira fredag med mina fina vänner och älskade M.

HA VÄRLDENS BÄSTA FREDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4