God morgon tisdag!

Jag vågar knappt säga hur pigg jag känner mig idag. Kände redan igårkväll att halsontet gett sig. Någon feber har jag inte haft överhuvudtaget. Bara en taggbuske i halsen, under ett par dagar. Men åh, tänk om det var en kort-sjuka och nu är det över. Hoppas!

Ett och ett halvt dygn av sömn, mängder av vatten, c-vitamin och gurglande av saltvatten. Kuckelimuckmedicin!

I morse när jag vaknade kunde jag inte hålla mig från att gå ut på en morgon-runda. Lugn och fin, sa jag till mig själv. Tänk PW, P som i preggo, alltså! INTE power! 

Jag njöt!

bild (43)Stannade en stund vid vattnet för att andas. Höstluft.

Efter att ha legat som en enda butter hög, bland täcken och kuddar, så uppskattas en dusch och en tisdags-klänning, massor! En frukost med en älskad man har jag också fått. Dock är han 20 mil bort, så luren fick kapa distansen. M åkte igår redan. Nu är det skola som gäller för mig, idag och imorn, sedan checkar vi ut för lång-helg hemma-hemma. Förstår du vad jag längtar!? Imorn hoppar jag på en buss söderut och möter upp mannen i Umeå, pussar halvt ihjäl och sedan åker vi vidare. Åh, längt!

HA EN FIN TISDAG!

– jag ska försöka och inte studsa fram idag. Det kommer vara svårt. Kan en sjuka gå över så fort? Är det en preggo-sjuka? Jag känner mig lite blåst, men tacksam.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4