IMG_4025

GOD MORGON!

Idag tar vi luuugn och slooow morgon här i lilla familjen. Pratar med magen, slurpar godaste hallonsmoothien, planerar inför min, hysteriskt jämna, födelsedag som närmar sig och lurar på huruvida jag ska kunna samla mig och inte göra föör mycket och lägga ribban föör högt. Jag är inte så bra på det där, att vara lagom. Jag älskar att slå på stort och laga massa mat och baka och göra nya efterrätter och bjuda hem, helst så många att vi nästan inte får plats. Men, man kan ju faktiskt bjuda hem, utan att det verkar som om kungen ska komma på besök. Man kaan ju faktiskt ha trevligt trots att jag inte har stressat ihjäl mig innan…… 😉

IMG_4016

Vi ska klä på oss varma kläder och gå ut på en lång pw, tillsammans med våran lurviga granne, som vi sällskapar med denna söndagsförmiddag. Det blir en myssöndag med det där tempot som är så bra för både kropp och själ. Först några snabba steg bara 😉

EN SAK TILL!!!

Ni är väl bara för goa och gulliga och rara och och och.. .TACK för alla fina ord om mitt nya krypin! Ni är såå välkomna! Dom kommentarer som kom på den gamla sidan under gårdagen, kommer tyvärr inte att hänga med hit.. OM det inte är så att ni kopierar vad ni skrivit och klistrar in det här istället. Då är vi samlade, människor och ord!

HA EN MYSIG SÖNDAG!

– ta hand om dig! Ja, idag också 😉

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4