Idag är det faktiskt 1 oktober!

– Så himla fin månad alltså 😉

Förmiddagen ägnades till projektande. Det går mycket tid dit nu, men vår projektidé är väldigt intressant så det går liksom av bara farten. Vardagslyxen idag, bestod av lunch på restaurang. Gott! Och nu har jag precis ramlat innaför lyans dörr. Efter att ha cyklat till affären och vinglat hem därifrån med en massa mjölk, jäst, mjöl, smör… troo vad som är på g?  ..så ska jag lägga mig raklång en liten stund och vila, innan jag ska upp på skolan igen och ha pianoelev. Jag är så ofantligt glad att vi har så nära till skolan. Eller jag, menar jag. (Har fortfarande inte vant mig vid att M jobbar och inte pluggar). Det korta avståndet gör att jag kan kvista hem och smygvila såhär. Guld.

Och sen är det ju så. Att EN sömnlös natt är en fjärsa i rymden. Vi har det som väntar oss…. och där ingår det med största sannolikhet mer än en sömnlös natt. 😉 Det är bara att vänja sig. Så jag har tänkt att jag övar idag. Övar, inför bebbe-tid. Det gör mig varm i hjärtat att tänka så.

Varm om kroppen är jag också. Jag älskar att klä mig lager-på-lager, både när det gäller träningskläder och vanliga kläder. Idag har jag klänning och poncho utanpå. Så mysigt, varmt och skönt! Höst-inviger mina Johnny Bulls på fötterna, älskar dom!

bild 1 (1)

bild 3 (1)

Ruskigt skitig spegel… städnerven gör sig påmind!bild 2 (1)

Ett par satsumas (kanske en ny craving?) och lite vila. Sen kan jag gasa på igen. Hepphepp!

TJINGELING!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4