Upp som en sol och ner som en pannkaka.

Nä, inte riktigt, men nästan. Dagen har varit bra, jag har hunnit med massor och lyckats pricka av en hel del grejer på min lista för veckan. Det är helt optimalt att jobba hemifrån nu, om får jag en tröttdipp där på eftermiddagen (OM? Jag får det.) då kan jag lägga mig och vila en stund och orka med resten av dagen. Bocka av, checka, checka, fixa nu, inte sen. Det är så jag måste jobba nu, inte skjuta någonting framför mig, bara göra på en gång, för att ha allt under kontroll. Jag vågar inte ens räkna ut hur många procent jag läser nu i skolan, jag kör på bara och tänker att jag har en morot som heter duga att längta till.

Ner som en pannkaka? Nä..

IMG_4742

IMG_4741

…men vi åt den till middag 😉 Av grovt, stenmalet, fullkornsmjöl och en hög av ägg. Och gott, salt fläsk i. Med en stor klick lingonsylt och ett glas iskall mjölk till.

Det satt fint. Efter att ha ramlat innanför dörren i mörka kvällen efter att ha varit en sväng på skolan och undervisat piano. Nu ska jag belöna mig efter en låång dag, med att lägga mig raklång och känna Liten sparka. Bästa jag vet. Bästa.

HA EN FIN KVÄLL!

Ps. Kika i högra spalten, där finns ikoner som du kan klicka på för att följa mig på både bloglovin och facebook. Har du följt den gamla bloggen på bloglovin, så gäller det alltså bara den gamla lifestyle-bloggen. Du får börja ”följa om”, helt enkelt 🙂 Ds.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4