Idag är det onsdag. Lill-lördag. Ny bäbis-vecka. Ja, det är onsdag.

Jag har haft en riktig ego-förmiddag hittills. Varit ute på morgon-runda. Ätit bra frukost. Och nu, har jag precis avslutat ett träningspass. Ett cirkelpass som fixade droppande svett och mängder av ny energi. Just vad jag behövde.

När det är mycket att hålla i huvudet, vilket det är nu, då är träningen så galet viktig för mig. Min meditation och mitt andningshål, där jag bara tänker på mig själv och är stark i min egen kropp. Jag är fullkomligt förälskad i känslan av trötta muskler och puls. Det som efter avslutat pass får mig alldeles hög på livet. Då jag helt enkelt tömt mig på gammal energi och fyllt på med ny.

IMG_4766

IMG_4765

Mitt vapen alltså. Älskart!

Nu väntar en dag av full rulle. Jag är taggad!

GOD ONSDAG ÖNSKAR JAG DIG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4