Äntligen är det söndagmorgon!

IMG_5008

Ljusen är tända, härs och tvärs. Det är vinterljust ute och genom fönstret ser det kallt ut. Några få minusgrader bara, men man är liksom inte van än. Snart så.

IMG_5003

Att det äntligen är söndag. Det betyder att mannen är hemma igen, efter att ha varit borta sedan i fredags. Jobb du vet. Jag är stolt över honom, mycket. Men jag älskar när han kommer hem igen. Att vara gräsis är iiinte min grej. Så nu håller jag på att skämma bort med nybakt bröd, hans favoritgröt (grahamsgrynsgröt), ett gäng kokta ägg och ja, gofrukost helt enkelt. Den, går allltid hem!

IMG_5000

IMG_5014

Receptet på brödet finner du HÄR. Jag adderade även pumpakärnor denna gång. Morot, linfrön, solroskärnor och pumpakärnor.

IMG_5028

GOD MORGON!

Kram/lillafrun 

G-VMBJT57ZE4