Jag säger ja till livet, carpe diem, fånga dagen!

bild 1

Alltså åh. Är det fler än jag som fullkomligt älskar Solsidan? 😀

I morse när klockan ringde kvart i sju och jag, på riktigt, studsade upp ur sängen, klädde på mig träningskläder, trippade ner för trappen och ut i pappas hardcore-gym. Jamen tusan, då sa jag Ja, till livet! Jag får mina ideér. Och igårkväll kom jag på att jag nog minsann skulle bjuda mig själv på ett spinningpass i ottan. Och det gjorde jag. Några minuter i tupptid trampade jag igång,  med hög musik i öronen och världens träningspepp. En tabata-planka som avslut och dagens träningspass var över.

Jag älskar när jag får überpepp till att träna, det är liksom inte alltid man har det. Ibland är det bara att tänka ”gör det bara!” , men idag var det allt annat än så. På något vis, så får jag alltid extra inspiration när jag kommer hemhem.

bild 3

Nu ni! Väntar en tjejdag helt i min smak. Jag ska äääääntligen få sätta mig i frisörstolen hos min favvo-frissa. Storan och äldsta systerdottern också, såklart. Det blir en heldag i stor-Sundsvall. Lite shopping blir det nog också. Och en sväng på ikea. Ljusförrådet behöver alllltid fyllas på 😉

MÅ SÅ GOTT IDAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4