Idag är det lördag.

Jag har skrotat runt i mjuka långkallingar och underställströja hela dagen. Det är semester, med andra ord. En långpromenad i lillabyn med Storasyster fick vara uppvärmning för veckans sista träningspass. Jag satte  ihop ett cirkelpass som kördes ute i pappsens hardcore-gym. Jag älskar det ”gymmet”! Jag och syrran tände ett ljus också, för att få allhelgonafeeling, samtidigt som det dundrade peppande träningsmusik ur den där svarta lådan som jag inte vet vad det är, men som jag tycker verkar vara en bra grej.

bild 1

bild 4

Cirkel. 8 övningar.  3 varv; 6o sek/ 45 sek/ 30 sek. 15 sekunder vila mellan övningarna. Som final körde vi en tabata-planka.

 Så ja, nu passar det mer än bra att krypa ur denna svettiga klädsel och bli fräsch, varm och ren igen. Ja precis, det ska bastas! 😀

Må så gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4