Åh. Jag har sovit som en prinsessa inatt!

IMG_5605

Jag som är van att ligga tätt, tätt intill M -varje, varje natt, har tyckt att det varit stenkonstigt att sova ensam. Visserligen bredvid en katt som heter Bosse, som tar livet med ro, men som faktiskt inte är särskilt bra på att lugna i stormen när jag drömt mardrömmar, eller vill ha en kram eller helt enkelt ”MÅSTE” ha sällskap till toaletten mitt i natten. Nä, det är Bosse inte så bra på, men han är mjuk och lurvig. Det är han. M, han är, tack och lov, inte lika lurvig. Och han är den bästa på att omfamna och göra mig sällskap (han i sömnen, men det spelar inte mig någon roll) till toan, när jag behöver preggo-kissa. Spök-Ulla kan ju dyka upp där i svarta mörkret, och då kan man ju inte vara ute och tassa helt solo. Det förstår ju alla.

Så ja. Inatt har jag sovit gott. Bredvid min M.

 IMG_5602

Nu kör vi torsdag. Låt det ryka!

Kram/lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4