Det stressas mycket. Det flängs och skyndas, ifrån det ena stället till det andra. Det är tidspress, saker ska bli klara, saker måste hinnas med. Huvudet går i hundra och almanackan är fullsmetad.

IMG_5881

Känner du igen dig? -Det gör jag. I dagens samhälle är detta en vardag för många. Och, jovisst. Det funkar att tuffa på i full fart.. så länge man vet var bromsen sitter…

IMG_5886

Och det, det gör den här killen. Han vet var bromsen sitter. Jag blev alldeles varm i hjärtat när jag såg honom, med fötterna i kors. Helt bekymmerfri.

 IMG_5884

Mini-mannen fick mig att stanna upp och känna lugn i hela kroppen. Jag blev smittad av honom. Bli det du med!

Idag är det onsdag. Full rulle hela dagen. Gasen i botten. Ikväll drar jag i bromsen, klappar mage och känner ro. Balans. Just vad jag hela tiden försöker jobba på här i livet. Ett litet ord med stor innebörd. Jag är inte perfekt, det är ingen. Men, försöker man vara medveten om det där tuffande tåget, som man riskerar att bli överkörd av, då tror jag att man är på god väg. Eller på rätt spår….. (vitsigt värre!)

Så idag vill jag påminna dig om en sak. Ta hand om dig själv. Kom ihåg: Bromsen!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4