Söndagen är i full gång!

IMG_6198

Jag och mannen somnade i en enda varm hög, tidigt igårkväll. Han, trött efter en massa jobb. Och jag, preggo- och post-praktik-trött. Så dagen började tidigare än tuppen denna söndagmorgon. Jag passade på att jobba undan lite skolgrejer, sånt jag inte hunnit fixa hemmahemma. Jag tycker inte om när att göra-listan blir för lång, då börjar stressen krypa i skinnet på mig. Och jag avskyr den känslan. Så då sätter jag hellre igång, oavsett om klockan är halv sju en söndagmorgon, och får saker gjorda, samtidigt som den där bekymmersrynkan i pannan blir mindre.

IMG_6211

Jag älskar att vakna tidigt. Av mig själv alltså. Här i norrnorr blir det fort mörkt nu, så en längre förmiddag är något jag gärna prioriterar. En god morgon, med lite plugg och söndagfrukost. Och bakat något nytt har jag också gjort! Nytt, för mig alltså. Juligt, mysigt, enkelt. Receptdags kanske?

IMG_6206

Både jag och mannen är eniga om att vi inte vill ha crazy-bananas-julpyntat. Vitt, enkelt, lite rött, sparsmakat, lantligt. En vit hyacint i en hyacintvas. En liten slinga lummer runt löken- klart! Vasen kommer härifrån mitt favorit-ställe., där jag häromdagen var och shoppade lös. Himlen runt hörnet, namnet på en butik jag skulle vilja ha allt ifrån. Men det går ju inte.

Nu ska jag fortsätta min söndag här. Om en liten stund väntar årets första skyltsöndag- tjohoo!

Ta hand om Dig!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4