Sådärja.

IMG_6406

Nu är det helg. Å fy tusiken, vad skönt!

Det här har varit en fullspäckad vecka, så ett par dagar i sånt där tempo som är som bomull för själen, det passar finemang nu. Vi har precis kommit hem efter att ha varit en sväng på stan. Jag var i mitt allra veligaste tillstånd och kunde inte bestämma mig för någonting. Så vi drog till mataffären istället, tillsammans med alla andra i denna lilla stad. Och nu är vi alltså hemma och suckar helgsucken, tänder ljusen och njuter. Jag blev beordrad vila av mannen när vi kom innanför dörren. Han slamrar och donar i köket och det enda jag behöver göra är att vänta på ett maten är klar. Ja, precis så lyxigt har jag det.

Jag ligger och tok-glor på magen. Man skulle nästan kunna tro att bebben möblerar om, kör ett tabata-pass eller bara har det gott och sträcker på sig åt alla möjliga håll och kanter. Så häftigt!

IMG_6408

Men alltså. Fredagkväll. Det doftar hemmapizza i köket, dajmglassen ligger och väntar i frysen och kvällen kan inte bli annat än bra.

TREVLIG HELG ÖNSKAR JAG DIG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4