IMG_0937

Vacker, vacker himmel, när jag gick hemåt för en liten stund sedan.

Ser du hur mörkt det är, redan! (!!!!!) Här i norrnorr längtas det efter mer snö, som kan ljusa upp. Det är liksom liiite grottkänsla just nu.  Well well. Nu är jag hemma och ska så vara resten av dagen. Så himla skönt, inget mer flängande för idag. Jag ska jobba lite hemifrån bara, men tänker att jag ska lyxa med en skön eftermiddagsvila också. Det var längesedan.

Förresten, så känner jag mig lite tudelad, känslomässigt. Jag hade min sista pianolektion innan lunch. Kanske livets sista. Såå himla tråkigt, för det är verkligen bland det roligaste jag vet. Läraren fungerar som ett lyckopiller och jag har lärt mig massor under dessa år. Men, jag ska ju inte sluta spela piano, ohnej. Men livet på musikhögskolan håller liksom på att gå mot sitt slut. Inte riktigt än, men ganska snart.

Häftigt är det, och det är den glada sidan av det hela, att jag känner att jag lärt mig massor, att jag haft så roligt under utbildningens gång och att jag faktiskt känner att jag skulle kunna börja jobba nu. Och klara det! 😀 (ja, hejdå Jante!)

Sen så kan man ju inte gå i skolan heeela livet heller! Än hur mycket man tycker om det. (Jaa, jag är en sån, som alltid älskat att gå i skolan… ;)) Och sen ska man aldrig säga aldrig heller, rätt som det är så blir det tillfälle för fler kurser. Jag tar det som det kommer helt enkelt. Tacksam är jag i alla fall, för nu. För att jag läser en utbildning som kan få mig lite smådeppig när vissa kurser tar slut. Det är ett gott tecken.

Åh. Vad livet är spännande, alltså!

– det finns så många vägar att gå. så många möjligheter. chanser.

Det, är coolt.

Kram/lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4