Vadå?

-Babyshower, såklart!

IMG_6784

Nä, jag visste inte heller vad det var, tills idag. Eller okejdå, lite reeeesearch (å tjeena vad international jag är;)) har jag och brudarna måsta göra, för att veta liksom. Och, det som verkar vara helrätt under en babyshower, det är att ge bort en blöjtårta. Ja, en blöjtårta. En sån man byggt av en hel hög blöjor. Oanvända alltså. Tre våningar bör det vara. Och något fint band runt hela faderittan. Och något gulligt på toppen. Och en gäng presenter till den.

IMG_6786

IMG_6788

IMG_6796

Så vi fixade en sån och knatade iväg till den vackra, gravida, som hade fixat så otroligt fint och gott. På en babyshower träffas man; mamman med bäbisen fortfarande kvar där inne i magen och ett gäng väninnor. Och så har man ett välkomstparty liksom, för knytet. Och på denna babyshower var det precis som bilderna visar, om man googlar; massa söta bakverk, så goda så oj. Liten i magen lever rövare nu, sockerhög skulle jag gissa på!

IMG_6794

IMG_6805

IMG_6799

All lycka till er, E och E! Och Maja-hunden förstås <3

Babyshower alltså. Coolt, ju!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4