Hej i kvällen.

Ligger med lapen på magen, med ögonen som blödande fyrkanter. Kvällen har ägnats åt att rensa bland alla mina bilder på datorn. Man skulle kunna säga att det är ett evighetsgöra och jag är bara en pyttebit på väg. Oj, oj, oj vad bilder. Men hey, en pyttebit är bättre än ingen bit alls.

Och detta evighetsgöra är faktiskt väldigt trevligt, jag blir varm av livets godbitar som vi lyckats fånga på bild. Okej, trevligt…förutom när det dyker upp 23 bilder på en och samma hallonsmoothie eller 45 suddiga bilder på nån träningsgalning som försökt fota fastän armarna skakar… well, well. En bloggares vardag 😉

IMG_9913

Åh, midsommar och kolla ljuuuuuuset!

Jag längar efter ljus. Det är en utav av dom bästa sakerna med att det vankas jullov; man kan vara ute under dagtid, när det är ljust. Fett mysigt! 😉

Näpp, nu ska jag snart slå igen mina fyrkantiga för idag.

GODNATT!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4