Idag är det en sån där dag.

När det tar lite längre tid att vakna, det vill liksom aldrig bli ljust, det regnar och dessutom är det en massssa plusgrader. En sån dag behövs hemkokt risgrynsgröt till frukost och julkalenderavsnittet ses på datorn, eftersom man inte ens var i närheten av att vara vaken när avsnittet gick på tv kring tupptid i morse.

Det är knepigt hur man fungerar; med fullproppade dagar känner jag mig pigg och kan tuffa på hur bra som helst. Men nu, när jag bara har småsaker att göra och bara ett par lektionstillfällen innan det är lov att checka ut på riktigt. Då känns varje liten grej helt plötsligt som ett berg. Människan alltså, det är inte alltid man förstår sig på den. Och, det är inte alltid man behöver förstå heller. Faktiskt.

IMG_6965
IMG_6966

Ta hand om Dig.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4