Och där…

…skickade jag in den färdigskrivna praktikuppgiften som jag knåpat på under ett tag. Egentligen ingen svår eller särskilt stor uppgift. Men dryg liks förbaskat och den måste göras när minnena ifrån praktiken är färska. Med kolahjärnan som jag besitter, så känner jag mig galet nöjd över att nu vara klar. Alltid samma sköna känsla när man får skicka in en uppgift/arbete/rapport. Jag älskar att säga ”Check!” 😀

Dessutom har kommit in i ett stim där jag vill ha ordning och reda på torpet. Ja inte bara det vanliga, att jag är tokig i skurmedelsdoft och älskar när det är bortplockat, blänker och är nystädat. Nä, mer att det ska vara ordning och reda även där det inte syns. Sortera noter, rensa bland bilder, städa i klädkammaren och kasta, kasta, kasta. Precis så.

Så idag har jag, förutom skrivit färdigt praktikuppgiften, tränat tills svetten droppat, traskat på stan för lite julefuffens och en lunch-dejt med min man… också hunnit med min nya favoritsyssla; rensa och kasta. Lyan ska helt enkelt bli beredd på en till familjemedlem. Den som är så vild i min mage att jag undrar om det lilla livliga livet är på väg ut, redan nu.

1466061_10151725867577443_2124405751_n

Och nu laddar jag för det här; en kväll med Gospel, sväng och julstämning. Har du möjlighet, kom du med!  M har shoppat ny snygg skjorta och fluga till ikväll. Så jag lär dreggla. I vanlig ordning.

En onsdag med kolahjärna, behöver inte betyda en dålig onsdag. Tvärtom! Tacksam är jag.

Ha en fin kväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4