IMG_7010Jag älskar när jag har tid och kan fixa, pyssla och greja i lugn och ro.

Ikväll kommer några vänner över på middag. Och jag har, för att vara jag, varit duktig och delegerat ut efterrättsfixet till gästerna. Inget ordning va? Men jo, faktiskt. Jag tänker att jag ska öva mig på att inte vara så himla duktig jämt och fixa precis allt själv.

IMG_7009

Desto mer tid får jag till att duka och tända ännu mer ljus än vanligt. Och sen är det himla spännande också, och se vad dom har hittat på. Men, jag har egentligen inte såå mycket tid till att sitta här och skriva orden som poppar upp. Nä, jag har en fördrink att fixa och en middag att laga. Ja självklart en helt alkoholfri fördrink, något annat håller vi inte på med jag och Liten. 😉

IMG_7015

Dukningen för kvällen får jag nog säga går i temat jul. Det bara blev så.

Och helt enkelt, så ville jag mest bara kika in här för att säga hej och önska Dig en fin fredagkväll!

MÅ SÅ GOTT!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4