Hej ifrån bilen!

20131217-093750.jpg
Vi tjuvtände det fjärde ljuset vid frukosten i morse. Och nu är vi påväg. Tjohoo! Det känns så skönt att köra (jag menar åka) i dagsljus så man kan se alla älgar och sådär. Nu ber jag för att alla, alla kör försiktigt. Idag och alla andra dagar. Det jag tycker är läskigt ute på vägarna, det är att det inte spelar någon roll än hur försiktigt vi kör, om det ändå är nån galning som kör som en galning, så kan olyckan vara framme i alla fall. Så, kör försiktigt för 17!

Och.

Innan vi började bila, så var vi till vår älskade barnmorska. Alltså, hon är så bra så jag vet inte vad. Och jag blir så lugn och lycklig när jag varit där. Allt ser bra ut. Lillhjärtat tuffar på, mina värden är bra (provsvaren från igår var perfa!) och jag har tack och lov, än så länge, inte ont någonstans. Förutom, den där ”upphängningsannordningen” som ena syrran säger 😉 Den vill liksom falla i bitar ibland. Tror bestämt det kallas foglossning. Ja och sen migrän-apan som knackat på några gånger. Att jag fick det igår berodde troligtvis på att jag hade fastat inför glukosbelastningen. Jag säger ju det; Jag, utan mat. Inte bra 😉 Det är så mycket roligare att vara mätt än hungrig!

20131217-092714.jpg
Jag blir stolt som toooppen, av denna bebbe-kurva. Älskade Liten. <3 Ha en fin tisdag, tjingeling! Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4