Å kära nån.

Här står taket högt och svetten nästan rinner ifrån pannan. Familjen Taikons har spelat Spingo alltså. Ett spel som gör oss till ett gäng gapskrattande monster. Jag fick sammandragningar, en efter en. Det ääär på blodigt allvar det där, inget annat.

Idag har jag gett mig själv ajfån- och datår-förbud.  Det har resulterat i en totalt avkopplad hjärna och en frivilligt bortglömd dagbok. Både skönt, nyttigt och tråkigt. På samma gång. Några rader har jag lovat mig själv, men nu räcker det. Men ett gäng bilder ifrån min dag, kommer här:

IMG_7777

Jag och M har kollat på mängder av bilder ifrån när han var lill-liten.

IMG_7790

Veckans sista träningspass är gjort. 8 tabata-intervaller blev det idag. Galet vilket bra träningsvecka vi har haft!

IMG_7779

Liten bor i en stickad klänning idag.

IMG_7786

Det är bombat med ljus. Överallt. IMG_7800

Världens snyggaste.
IMG_7831

Mamma-mat. Ljuvlig potatisgratäng, kantarellstuvning och rostbiff. IMG_7846

Och så det där himla spelet. IMG_7841

Tur Tore-hunden behöver sin kvällspromenad nu. Jag tar den med nöje! 😉 (Nä, jag är ingen bra förlorare. Jag var en poäng ifrån att vinna, BÅDA GÅNGERNA. Katastrof. )

Du!

Ha det så gott tills vi hörs nästa gång!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4