God fredag!

IMG_7975

Ute öser regnet ner, det är gråare än grått och vintern, den är inte här på en fläck. Rätt så omysigt med andra ord. Men inne, där är det varmt och gott. Vi tussar runt i mjuka kläder, dricker kaffe långsamt och försöker övertala  oss själva, jag och M alltså, om att vi absolut inte vill ha en sån där på bilden.

IMG_7968

Men bäbis först. Kattonge, senare.

Och idag ska det packas och fixas för morgondagens hemfärd. Jag ska surfa in på h&m home och klicka hem några nya kuddfodral, så jag har något att längta till, att piffa lyan med när vi kommer hem. Nu ska jag ju julen snart knuffas ut och in ska en massa tulpaner, pastelliga färger och vårdoftande ljus. Det hör januari till för mig. Mannen skakar på huvudet och tycker att vi har noog med kuddfodral. Fel,fel,fel.

Men fredag alltså. Alltid lika härligt. Oavsett.

MÅ SÅ GOTT IDAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4