…i precis hela kroppen.

Så känner jag mig nu.

Oj, vad vi har gnott på idag. Rensat och kastat. Jag har gått igenom precis varenda köksskåp, torkat ur och hivat iväg en del saker. Eller dom kommer hamna på röda korset, så det känns bra. Men alltså, att storstäda ett kök. Det tycker inte ens jag är kul. Jag vet inte hur många gånger jag sa Jag kommer aaaldrig bli klar med det här. Men helt plötsligt, när ljuset försvunnit utomhus, så såg jag ljuset i tunneln. Jag och M bestämde oss för att gå ut och traska och inandas friskluft innan sista rycket. Och det gjorde susen, för att orka i mål.

IMG_8146

Det är helt makalöst skönt att känna att man har ordning och reda. Även när man öppnar köksluckorna 😉

Självklart är övriga lyan också helt skinande nystädad. Det doftar liljekonvalj och jag har tänt ljus överallt. Jag blev precis bjuden på en galet god risotto som M lagat till middag. Så nu trippar jag, mätt och belåten, mellan rummen och säger till mannen, har du sett vad fint det är här!? Och när kommer den där himla mattan egentligen?? och han svarar, med lugn ton; ja, superfint älskling! Sätt dig och vila nu. Och på fråga två, så svarar jag torsdag. Expressleveransen kunde inte vara snabbare än så… 

Otålighet. Kan vara mitt mellannamn.

IMG_8148

Har du sett vilken übersnygg mortel jag fick av syrran i julklapp!? Tack LaxbäcksEva <3.

Nu ska jag fortsätta njuta här. Mannen ser på hockey och fotmassagen brukar inte bli så himla bra då… så jag tippar på att jag kommer sova inom några minuter. Skönnt! 🙂

GODKVÄLL!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4