Idag är det måndag.

IMG_8176

Eller röd dag, söndag, om man kollar i almanackan. Men vi väljer att känna lite måndagskänsla, man är liksom sugen på det efter veckor av dagvillande. Vi har startat dagen med en morgonrunda. Det hade nästan hunnit bli ljust och luften var skön. Men, tyvärr är det inte skönt att gå längre för mig. Att träna på alla andra vis som jag gör, det går finemang. Men att gå, det gör helt enkelt för ont i ”upphängningsanorndningen”. Svårt att beskriva. Det känns som att någon hänger och drar i bäckenbenet och halkar jag till så gör det så ont att jag svär alla svordomar jag kan, i ett enda svep. Det går rätt mycket upp och ner när det gäller foglossningen, ena dagen är det pissigt och andra dagen kan det vara ganska bra. Jag får helt enkelt acceptera att jag inte kan styra. Det kan vara nyttigt för min kontrollfreakshjärna.

IMG_8179Under rundan så invigde jag en utav julklapparna som jag fick av mannen; vrålsköna underställsbrallor i merionoull, ifrån märket Kari traa. Dessutom är dom så fina och färgen är så klockren, att jag skulle kunna tänka mig att ha dom till en klänning. Han kan, min man.

IMG_8182

Och såhär ser magen ut idag. Rund och go. Jag är störtkär i den <3

GOD MÅNDAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4