Hej i torsdagen!

Jag klev upp med M tidigt i morse och åt frukost tillsammans med honom. Sedan kröp jag ner under täcket igen och somnade om, så himlarns gott. Han, stack iväg ut genom dörren, mot den delen av hans jobb som innebär föreläsningar på universitetet. Ja, han pysslar med sånt också. Jag tänker att det måste vara en rätt skön känsla att först ha studerat en högskoleutbildning, och sedan får erbjudandet att återvända för att själv hålla i kurs/föreläsningar/tentor. Vilken fjäder i hatten liksom. Jag är en riktig mall-höna, och det får jag vara. Han är så duktig.

Och jag med, jätteduktig. Jag vilar ju! 😉 Den här veckan har varit/är väldigt skön faktiskt. Visst håller jag igång och tränar och grejsar, men jag har inte flängt hit och dit och jag har hunnit vila masssor. Så nu kryper det lite i skinnet på mig. Men jag ska njuta av långhelgen jag har framför mig och sedan kör jag igång på måndag. Längtar faktiskt, även om jag tror att startsträckan kommer vara lite smålång. Jullovshjärna och en preggohjärna i kombination, det är inget klartänkande gäng precis.

IMG_8265Utanför fönstret syns ett liiitet, tunt, tunt lager snö. Äntligen. Kanske är den på väg nu, så att vi får lite ljus här i lillastaden.

IMG_8267

Jag torsdagsmyser, iklädd skön träningsvärk, mina favvobrallor och tjocksockar. Tänkte spela lite fiol nu och försöka smygstarta med ett par små uppgifter jag har att göra. Jag kan helt enkelt inte hålla mig! Å, yeah, det äär ju verkligen torsdag idag. Det betyder att jag har en vardagsrumsmatta att hämta nere på stan. Tjohoo!

TJINGELING!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4