Idag är det tisdag.

IMG_8585

Förmiddagen är blank, ledig och lugn. Alldeles perfekt.

Jag var ut med vår lurviga granne nu på morgonen. I 13 minusgrader, singlande snö och en tystnad som gjorde mig lugn som en filbunke. Jag njöt. Och konstaterade att Nu har jag vant mig, det tog några dagar, men nu är dom bara sköna. Minusgraderna alltså… för några dagar frös jag näsan av mig, men inte nu.


IMG_8601

Maja-hunden tycker om bäbis-magar. Jag lovar och svär på min vänstra fot, att hon lagt sig sådär helt själv.

IMG_8595

Nu ska jag dricka mannens goda kaffe. Det på nymalda kaffebönor (alltidalltid), vägt på våg och pressat efter preciiis 4 minuter. Ja, man snöar inne på olika saker här i livet. Älskade man, hjärta dig.

En tisdag. Med en hund på magen, rödrosiga kinder från minusgraderna och en kaffekopp som smakar ljuvligt.

FIN TISDAG!

-alla ni.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4