Det är så förbaskat skönt att ha lördag.

Jag och mannen hade lugn förmiddag med ett fast grepp om kaffekoppen. Sen förvandlades lyan till det där hemmagymmet som innehåller allt man kan tänkas behöva. Ja, med ”bara” kroppsvikten så kommer man ju hur långt som helst, och den har vi ju alla.. så egentligen har alltså alla ett eget var-som-helst-gym. Vi tränade, och gjorde oss sedan redo för lunch och lite traskande på stan.

Det är sviinigt kallt ute idag. Sådär så att man inte vill vara ute, om man inte är klädd som en michelingubbe förstås. Det kändes därför extra bra att hämta ut paketet med Litens Voksi-påse i. Det känns helt klart som en bra investering när man bor här i norrnorr.

IMG_8821

Vem vill inte krypa in i den där übermysiga saken, med glada pingviner? 

Och lite mini-shopping blev det också. Mini som i väldigt små storlekar. Mini som i väääldigt förmånliga priser. På kappahl, hade vårt favvo-märke Newbie, ”rea på rean”. Och på Lindex hade jag shoppat ihop  till nån värdecheck. Så, en mössa, två par strumpor (ifrån Lindex) och en heldress ifrån Newbie- för 100 spänn totalt. Sånt gillar vi!

IMG_8825

En mjuk och skön dress, alldeles för billig för att bara gås förbi (säger man gås?). Vi tog den i en liiite större storlek, 62 alltså. 50- och 56-storlekarna får klassas som färdiga nu. Kanske. Men oj, det är verkligen så svårt att hålla sig. Liten har en shopaholic till morsa, det är inget jag hymlar med. Ingen mening liksom.

Och nu är det kolsvart ute och lördagkvällen är våran. Vi tänder ljus på livet och myser runt i kofta och tjocksockar. I köket slamras och degas och fixas det. Piroger fyllda med köttfärsröra (köttfärs,lök, soltorkade tomater, bladspenat och fetaost) och en god sallad. Där har du våran middag, jag längtar!

En lördag med både lördagsfys och lördagsmys. Kan det bli bättre?

Hoppas att Du har en fysig/mysig lördag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4